MENU
Headerafbeelding
GAAN WE HET RISICO NEMEN OF DEKKEN?

Martijn Ottens over Zakelijk

Weitenberg heeft in haar lange bestaan veel bedrijven en organisaties verzekerd. Daarom weten we wat er mogelijk is en wat er speelt. Dus weten we welke risico’s er zijn. En hoe deze het beste gedekt kunnen worden. Van zeer gecompliceerde opdrachten tot gewone schadeverzekeringen. En of u nu de DGA, de manager, de financiële man, de uitvoerder of de receptionist bent: Weitenberg heeft zowel collectief als individueel verstand van zaken.

Elke organisatie kent risico’s. En overal kan iets gebeuren. Op elk moment. Met iedereen. Daarom kunnen bedrijfsrisico’s maar beter goed gedekt zijn. Zodat het bedrijf zich vooral kan concentreren op haar core business. Ook uw bedrijf. Het is onze core business om de zorg van verzekeringen weg te nemen. En dat maken we al sinds 1937 waar. Omdat we veel kennis hebben op het gebied van verzekeringen, pensioenen en employee benefits.

 

Door onze werkwijze is Weitenberg al vele decennia een begrip in de verzekeringswereld. Mede daarom mogen we ons Registermakelaar in Assurantiën noemen. En zijn we gevolmachtigde van vele verzekeraars. Een positie die ons meer mogelijkheden biedt. En die we niet alleen hebben bereikt door ‘wat’ we doen. Maar ook door ‘hoe’ we het doen. Afspraken nakomen. Inleven in uw situatie. Regelmatig informeren. Kortom, dienstverlening zoals het moet.