MENU
Aangesloten organisatie Weitenberg
GAAN WE RISICO NEMEN OF DEKKEN?

Uw deskundige partner in verzekeringen

Ieder leven kent risico’s. Groot. Klein. Onzichtbaar. Die risico’s gelden zowel uw bezit, uw inkomen en uw vermogen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven geldt dan die risico’s gedekt kunnen worden. Per persoon en bedrijf wordt hierover verschillend gedacht. En om de dekking te creëren die het beste bij u past, is Weitenberg een optimale keuze. Want wij verzekeren u van een groot aantal voordelen.

 

Onafhankelijk. Dit houdt in dat wij niet gelieerd zijn aan een bepaalde verzekeraar. Wij kennen ze allemaal. Maar staan in onze dienstverlening altijd aan de kant van de klant. Aan uw kant. Op basis van uw wensen en situatie stellen wij een pakket samen dat bij u past. Bij uw leefwijze. Bij uw financiën. En in geval van malheur zorgen wij voor een correcte afhandeling. Snel. Transparant. Prettig.

 

Continuïteit. Weitenberg is een familiebedrijf. Het verzekeren zit ons al drie generaties in de genen. Wij kennen de markt als geen ander. Daarom blijven klanten die eenmaal voor Weitenberg hebben gekozen ons heel lang trouw. Zoals wij hen trouw blijven. Een mooi bewijs van continuïteit in een tijd die bol staat van verandering.

 

Persoonlijk. Ons bedrijf bestaat uit ca. 25 mensen. Hiermee behoort Weitenberg tot de grotere assurantiekantoren van Nederland. Een prettige werkomgeving, want de meeste collega’s werken hier lang. Hierdoor bouwen we een goede band op met onze klanten. We kennen ze. En we weten wat ze van ons verwachten. Het is deze persoonlijke band waardoor onze dienstverlening zowel ongedwongen als adequaat is. Wij nemen uw zorg weg. Dat verzekeren wij.

 

Breed.  Weitenberg is thuis in alles wat met verzekeren te maken heeft. Wij bieden dan ook een breed pakket aan mogelijkheden waarover wij optimaal adviseren. Want goed verzekeren gaat veel verder dan alleen premie en dekking. Daarom is het goed om het volgende over Weitenberg te weten: