MENU
WIE IS STRAKS AANSPRAKELIJK IN EEN BOUWPROJEKT?
WIE IS STRAKS AANSPRAKELIJK ALS U BOUWT?

Wilco Sonnega over Aansprakelijkheid in de Bouw

Stel u geeft leiding aan een bedrijf in de bouwsector. Dan kent u de risico’s. Deze zijn extra groot in projecten met meerdere partijen. Zolang een project goed verloopt: geen probleem. Maar gaat het mis dan luidt de vraag: wie is verantwoordelijk? Vaak blijkt dat er onduidelijke afspraken zijn gemaakt. Gevolg: u moet veel tijd en negatieve energie in de oplossing steken. Met grote kans op een financiële strop.

Is dit te voorkomen?


Jazeker! Want als er bij uw bedrijf niets is geregeld, is het verstandig aan een risico-inschatting te maken, inclusief de beste dekking. Dat geeft meer zekerheid en meer ruimte om te ondernemen. Samen met mij, Wilco Sonnega, bepaalt u wat de mogelijkheden zijn. En vervolgens stelt u een pakket samen dat bij uw bedrijf past. Met een optimale dekking en tegen aantrekkelijke tarieven.


En mocht u vervolgens in een project aansprakelijk worden gesteld… geen probleem. We kennen uw bedrijf. We kennen de markt. We kennen de verzekeraars. Met deze kennis en onze persoonlijke betrokkenheid zetten wij ons 100% in om voor uw bedrijf de beste oplossing te vinden. Dat verzekeren wij!